Ракът на белия дроб – който често се свързва с

...
Ракът на белия дроб – който често се свързва с
Коментари Харесай

Дванадесет симптома на рак на белия дроб, открити при хора, които никога не са пушили през живота си

Ракът на белия дроб – който постоянно се свързва с тютюнопушенето – в действителност може да съставлява забележителна заплаха за здравето даже на тези, които в никакъв случай не са докосвали цигара в живота си живот.

Докато тютюнопушенето остава главната причина, други рискови фактори включват излагане на замърсители на околната среда като газ радон, пасивно пушене и професионални опасности. Данни от Американското онкологично сдружение демонстрират, че към 20% от смъртните случаи от рак на белия дроб в Съединени американски щати всяка година са при хора, които в никакъв случай не са пушили.

Непушачите, дефинирани като хора, които или в никакъв случай не са пушили, или са изпушили по-малко от 100 цигари през живота си, са податливи на разнообразни типове рак на белия дроб спрямо пушачите и учените през днешния ден имат по-добро схващане за рака на белия дроб при непушачи с помощта на скорошния прогрес в медицината.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: ЕКСКЛУЗИВНО: Лекарите ми споделиха, че съм трагичен за признаците - седем години по-късно получих ужасяв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР