Ракът е смъртоносно заболяване, което в повечето случаи има добри

...
Ракът е смъртоносно заболяване, което в повечето случаи има добри
Коментари Харесай

Кои билки и подправки намаляват вероятноста от образуване на туморни клетки

Ракът е смъртоносно заболяване, което в множеството случаи има положителни прогнози за изцеление, в случай че бъде хванато в точния момент. За да се предпазим от развиване на рак, е добре да съблюдаваме избрани правила за здравословен метод на живот, хранене, физическа интензивност и самоограничение от избрани канцерогенни субстанции.

Можем да понижим риска от развиване на рак в допълнение, като прибавим към менюто си противоракови подправки и билки. Представяме ви някои от най-мощните измежду тях?

Джинджифил

Джинджифилът е необятно употребена фалшификация в доста култури и тяхната национална медицина. Той е мощно средство за битка с рака, настинките, грипа, възпаленията, даже запека. Стържете по половин лъжичка джинджифил в ястията и напитките си всеки ден и ще понижите доста възпалителните и туморни процеси в организма.

Розмарин

Розмаринът е билка, която се употребява в доста наши обичайни предписания. Тя вирее у нас безпроблемно, има страховит усет и е необикновено потребна против раковите кафези.

Розмаринът се употребява и в средиземноморската кухня, а знаем, че тя е една от най-полезните за сърдечносъдовата система и една от най-щадящите организма. Със своите антиоксиданти розмаринът оказва помощ в битката с раковите кафези, подтиква работата на храносмилателния тракт и детоксикира изцяло организма.

Куркума

Куркумата е от фамилията на джинджифила. Тя съставлява кореноплодно растение, чийто корен има пикантен усет. Използва се необятно в източната кухня. Куркумата е доста богата на противовъзпалителни субстанции, антиоксиданти и ензими. Тя спомага за угнетяване развиването на тумори в доста елементи на тялото, в това число рак на гърдата, дебелото черво, кожата, простатата.

Люти чушки

Лютите чушки са извънредно богати на капсаицин – вещество, което потвърдено потиска развиването на ракови кафези в организма. Освен това капсаицинът има свойството да потиска и болката, изключително мощните и хронични като невропатични болки, ревматоидни болки и други.

Чесън

Чесънът и всички растения от неговото семейство – лук, шалот, праз, са добър източник на сяра, аргинин, олигозахариди, флавоноиди и селен, написа realsimple.com. Тази мощна композиция от субстанции прави чесъна доста мощен против развиването на разнообразни типове рак.
Яжте чесън против рак на дебелото черво, хранопровода, панкреаса, гърдата и стомаха.

Мента

Ментата е средство за облекчение на стомашни болки от епохи. Тя оказва помощ още против грип, настинки и респираторни инфекции. Облекчава главоболието и освежава дъха. Ментата оказва помощ още и при диария и неприятно храносмилане. Полезните субстанции, които се съдържат в нея успокояват раздразнените вътрешности, гастроезофагеалния рефлукс и болките в стомашната лигавица.

Лайка

Лайката е билка, която участва в доста смеси за чай. Можете да си извършите и запарка единствено от нея. Няма да сгрешите, тъй като тя ще ви помогне да спите по-спокойно, ще ви освободи от напрежението и ще понижи тревогата.

Лайката оказва помощ и при зъбни инфекции, проблеми с гърлото, вируси и настинки. Нейните ензими и фитохимикали облекчават проблемите с храносмилателната система и отпускат мускулите.

Освен всичко това, лайката е и потвърдено противораково средство, от което можете да се възползвате профилактично.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР