Ракът е четвъртият знак на зодиака и принадлежи към водната

...
Ракът е четвъртият знак на зодиака и принадлежи към водната
Коментари Харесай

Най-верният знак на зодиака: Всичко, което трябва да знаете за характера на Рака

Ракът е четвъртият знак на зодиака и принадлежи към водната буря. Управляван от Луната, този съществен знак е зареден с прочувствена сила. Представителите на тази зодия са считани за прекомерно прочувствени и слаби. Но дали в действителност е по този начин? Нека проучваме по-подробно чертите на характера на този знак и да разберем какво в действителност се крие под черупката на Рака.

Хората, родени под този знак, постоянно са много прочувствени, способни да уловят възприятията и настроенията на другите хора. В допълнение, Раците са склонни да бъдат в естетика със заобикалящата ги среда. Точно както Луната отразява светлината на Слънцето, Раците могат да отразяват силата на света към тях. В астрологията Луната се свързва с дома и корените, тъй че постоянно е доста значимо за " същинските " Раци да се усещат като вкъщи си, да имат време за отмора и размисъл.

Природата на Рака може да наподобява комплицирана и неразбираема, само че в случай че влезете в близкия му другарски кръг, ще се срещате единствено с най-хубавите качества на Раците.

Раците изпитват необятен набор от усеща, които обаче могат да имат и тъмна страна – представителите на знака могат да бъдат доста уязвими и да държат засегнатост дълго време. Безобидните насмешки /критики/, които остават незабелязани за други знаци, могат да причинят прочувствена рецесия при Рака. Много представители на знака би трябвало да научат, че с цел да запазят силата и психическото си здраве, е по-добре да не одобряват всичко драговолно.

Раците постоянно са склонни да се крият в черупката си, вместо да гледат света към себе си право в лицето. За този свръхчувствителен знак главната опция за напредък се крие в това да се научи да показва възприятията си към другите. Тъй като доста Раци са склонни да заобикалят борба, те могат да наподобяват пасивно-агресивни. Вместо ясно да показват страстите си, единствено загатват на другите, че са засегнати, което провокира недоразумения и нови недоволства.
Любовта и секса
За Рака любовта би трябвало да е взаимна и да им дава чувство за комфорт. Те се нуждаят от сътрудник, който да прекарва време с тях и да развива интуитивната им природа. Раците търсят връзка, в която да се усещат сигурни и където няма място даже за краткотрайна самотност и прочувствен стрес.

Типичният Рак търси половинка за цялостен живот. Не се интересува от бързи афери, които единствено лишават духовните му сили и не му дават нищо в подмяна. Като предписание Раците желаят същинска трайна обич без драма. Ако отидете на сантиментална среща с Рак, най-вероятно ще се почувствате " определен " и ще усетите същинска грижа. Интуитивната природа на Рака ще се прояви изключително в полово отношение. Може да наподобява, че вашият ухажор Рак чете мислите ви и знае авансово какво желаете. Но не забравяйте, че за Раците реципрочността е доста значима. Те са известни със своята великодушна природа, само че е значимо и вие да се съобразите с нея. Те желаят да получат толкоз обич, колкото дават.
Раците и другарството
По предписание Раците се нуждаят от няколко близки другари, които ще станат второто им семейство. Ракът постоянно е подготвен да те одобри вкъщи и да сътвори за теб най-гостоприемната атмосфера. Подобно на Луната, която се върти към Земята, Раците имат в действителност прелестен подарък да се настройват на вълната на окръжаващата ги среда.
Раците и финансите
Както в множеството области от живота си, типичният Рак би трябвало да се усеща сигурен на работа. Стабилният приход и ясната вероятност в кариера са от значително значение за неговото психическо и прочувствено здраве.
Благодарение на способността си да слушат добре и да схващат събеседника си, Раците са способни да съумеят в ролята на терапевти, масажисти, ветеринарни лекари или във всяка друга специалност, която изисква слушане, вътрешен глас и грижа. Те не са подобаващи за общоприета офис работа. Раците се усещат най-комфортно, когато имат опция да работят отдалечено или на свободна процедура.
Съвместимост на Рака с другите знаци
Раците са склонни да гравитират към хора, които могат да им дадат чувство за грижа и сигурност.

Добра съгласуемост

За Рака най-съвместимите знаци за другарство и романтически взаимоотношения са водните – Риби и Скорпион, защото те схващат прочувствения език, който приказва Ракът. Земните знаци (Дева, Телец и Козирог) имат сходни сили.

Лоша съгласуемост

Огнените знаци (Овен, Лъв и Стрелец) и въздушните знаци (Близнаци, Везни и Водолей) – тъй-като по-трудно се оправят със своята сензитивност – могат да имат проблеми при общуването с Раците. Ракът елементарно се наранява от тяхната асертивност.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР