РАК Вие и вашият партньор прекрачвате нов праг; имате нужда

...
РАК Вие и вашият партньор прекрачвате нов праг; имате нужда
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 17-21 ЯНУАРИ

РАК

Вие и вашият сътрудник прекрачвате нов праг; имате потребност от стимулиращи хрумвания и благодарение на планетите ще бъдете разчувствани да споделите някои от новите мисли, които ви идват на разум. Можете да се потупате по гърба, че имате самообладание с колегата си и можете да се утешите, като знаете, че са до вас, на 100 %.



ЛЪВ

Научихте се да отстъпвате малко; по-рано смятахте, че връзката е заемането на центъра на сцената, с цел да произнасяте речи и в никакъв случай не сте слушали нищо с изключение на звука на личния си глас, а в този момент осъзнавате, че това няма да излекува или поправи нищо. Така че тази седмица ще бъдете изумени от неочакваното си предпочитание най-сетне да изслушате „ тяхната страна “. Това, което имат да кажат, ще отвори очите и ще издигне връзката на по-високо равнище на схващане и обич.

ДЕВА

Вашият сътрудник ИСКА тази връзка да се усъвършенства, само че те някак си се свенят под вашата магия. Очевидно вие сте преобладаващата партия тук и това, което казвате, е най-важното. Вие сте законът, само че в този момент приемате работата си съществено и ще можете да маневрирате връзката си в такава, която е по-скоро по линия на романтика, в сравнение с като партньорство, формирано от двама самотни души, които няма да продължат напред. Ще придвижите това сносно и ще имате повече мощ за прогрес и развиване.



ВОДОЛЕЙ

Вие сте подготвени, желаете и желаете нещо по-различно в любовта, тъй като сте го правили преди и ви е харесало. Вие вярвате, че имате право да разнообразявате и в последна сметка, може ли да ви спре въобще някой? Ще откриете този отговор единствено в случай че в действителност имате смелостта да кажете на колегата си за тайните си пристрастености и в действителност тогава връзката ви ще процъфти.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР