Ражон Рондо е бил спрян от полицията заради миризма на

...
Ражон Рондо е бил спрян от полицията заради миризма на
Коментари Харесай

Арестуваха една от доскорошните звезди на НБА заради наркотици и оръжие

Ражон Рондо е бил спрян от полицията поради миризма на трева
Двукратният първенец в Националната баскетболна асоциация (НБА) Ражон Рондо е бил задържан в Индиана поради владеене на наркотични субстанции.

Полицията заяви, че 37-годишният баскетболист е бил засечен да кара черна " Тесла " в неделя следобяд. Когато е бил спрян за инспекция, органите на реда са подушили миризма на трева и при последвалия обиск са разкрили с изключение на марихуана, разнообразни такъми за приложимост на дрога и огнестрелно оръжие. Според полицията на Рондо е " неразрешено да има огнестрелно оръжие, защото против него има издадена заповед ", предава Българска телеграфна агенция.

С НБА звездата се е возело и младо момче, считано за член от фамилията му.

Рондо е задържан по обвинявания в владеене на марихуана и носене на огнестрелно оръжие. Той е отведен в пандиза на окръг Джаксън и освободен след заплащане на гаранция. Скоро ще бъде избрана дата за в началото явяване пред Върховния съд на окръг Джаксън, оповестиха от полицейското ръководство.

37-годишният Рондо е играл четири пъти в Мача на звездите на НБА, носил е екипите на девет тима в 16-годишната си кариера и оказа помощ на Лос Анджелис Лейкърс да завоюва купата през 2020-а. Преди това с Бостън Селтикс побеждава точно Лейкърс на финала през 2008-а, само че претърпява проваляне от същия противник в разногласието за купата през 2010-а. Играл е и за Лос Анджелис Клипърс през сезон 2021-2022, преди да се завърне в Лейкърс за последната си акция в НБА.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР