Раждането на третото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън

...
Раждането на третото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън срещу останалите родилки

Раждането на третото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън предстоящо се трансформира в огромно събитие за целия свят. Докато медиите и потребителите на обществените мрежи се надпреварваха да разясняват, да разкриват детайлности и да вършат догатки, херцогинята на Кеймбридж напусна родилното едвам седем часа след раждането.

И изглеждаше по този начин, както доста дами по света в никакъв случай няма да наподобяват. Разбира се, за крайния резултат, който видяхме на стълбите на Lindo Wing, се е погрижил екип от стилисти, гримьори и фризьори . Но не можем да отречем, че се изисква голяма сили и на тялото, и на духа, с цел да се извърши сходна постъпка, граничеща с подвиг.

Публикация, споделена от @fandelafamilleroyale на Апр 24, 2018 в 12:42 PDT

И реакциите от нея не закъсняха, маркирани с полюсни страсти. Едни считат, че това си е чисто безчинство на бедната Кейт . Но множеството одобряват с възхищението обстоятелството, че тя е приела в действителност на съществено своята роля на член на кралското семейство.

Публикация, споделена от istielita_halim (@istielita_halim) на Апр 24, 2018 в 11:11 PDT

А мненията на майките се оказват най-любопитните в тази ситуация. Много дами от целия свят разгласиха свои фотоси по какъв начин наподобява седем часа след раждането. Едни спят непробудно от анестезия, други не могат да си намерят място от болежка, трети наподобяват като че ли в този момент се будят от дълъг зимен сън.

Публикация, споделена от Bloomington Moms Blog (@bloomingtonmoms) на Апр 24, 2018 в 2:45 PDT

И всички те нямат нищо общо с Кейт и нейната блестяща визия без нито един кичур, който да не си е на мястото. Появиха се даже колажи , в който против фотографията на херцогинята е сложена такава на Роки след боксов мач с надпис " Аз, седем часа след раждането ".

Публикация, споделена от Kelly Tillotson (@tillotsonmomma) на Апр 24, 2018 в 9:52 PDT

Явно появяването на бял свят е съумяла да повлияе прочувствено освен на английските жители, само че и на дамите, които не си спомнят с доста положително раждането на своите деца . Не едно и две откровения се появиха в обществените мрежи в последните дни.

Публикация, споделена от Grether (@gretherguarate) на Апр 24, 2018 в 11:05 PDT

Всички те са в цялостен контрастност с блестящото и тържествено раждане на новия британски принц. Така Кейт Мидълтън, която неведнъж е сравнявана с принцеса Даяна и е определяна като любимката на народа, съумя още повече да се раздалечи от останалите дами.

 Хранителният режим на Кейт Мидълън преди и след раждането
Хранителният режим на Кейт Мидълън преди и след раждането

И тя е като нас, само че не напълно

Има два вида дами - Кейт и всички останали. Май по този начин се получава...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР