Раждането на дете е най-емоционалното, неописуемо и щастливо събитие в

...
Раждането на дете е най-емоционалното, неописуемо и щастливо събитие в
Коментари Харесай

Помните ли бебето, родено с БЯЛ кичур? Ето как изглежда днес малката красавица

Раждането на дете е най-емоционалното, неописуемо и щастливо събитие в живота на всеки един от нас.

През годините сме ви разказвали за доста бебчета, появили се на бял свят, само че някои от тях в никакъв случай няма да забравим. Помните ли да вземем за пример, когато в края на 2018-та се роди Мая Азиз - бебчето със снежнобял кичур, което смая у умили света?

Странно, само че факт, нейната нетипична генетична линия бе изненада за всички ни, само че не и за майка й Талита, която има същия външен тип. Мая е родена след 23 тежки часа и цезарово сечение на 20 ноември 2018 година „ Още в родилната зала чух хората да споделят " Уау, какво бебе, дай да видя ", " Прекрасна е ", " Все едно е орисана ", спомня си майка й.  

Днес дребната Мая е на 3, радва се на над 25 хиляди почитатели посредством профила на майка си в инстаграм, които не стопират да й се възхищават и заливат с прелестни мнения поради външността й. " Със брачна половинка ми учим Мая да пораства в почитание към всеки един на тази Земя, без значение по какъв начин наподобява. Това е задачата ни като родители и досега мисля, че се оправяме ужасно. А тя е просто наша сбъдната фантазия! ", споделя Талита.  
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР