Раждането на дете е истинско чудо, през което преминават жените.

...
Раждането на дете е истинско чудо, през което преминават жените.
Коментари Харесай

Секси извивките на Калина Кузманова: актрисата от "София ден и нощ" в перфектна форма след раждането

Раждането на дете е същинско знамение, през което минават дамите. Много дами споделят, че метаморфозата, която настава по време на бременността, всеки етап на развиване и смяна на тялото са все неща, които протичат друго при всяка, само че се помнят за цялостен живот.

Една прелестна млада актриса стана майка за първи път през декември, само че към този момент наподобява е съумяла да си върне формата. Калина Кузманова роди своя наследник на 17 декември в Майчин дом. И тя, както и много други известни българки, се бе доверила на доктор Дяволов. " Днес е един от най-прекрасните дни в живота ми, тъй като към този момент съм майка на теб, мое мощно момче, обичам те и ще направя всичко допустимо, с цел да бъдеш най-щастливото юначе на света ", написа тя в Instagram след раждането. 

Виж още:

Че Калина Кузманова е бременна, се разбра през лятото, когато на фотоси от морската си почивка сподели бременното си коремче. По-късно, през есента, във видео в YouTube тя разки, че чака момче. През октомври пък се състоя и бебешкото празненство. Месеци по-късно, Калина наподобява необикновено. Тя е още по-разкрасена и чаровна, а тялото ѝ наподобява e възвърнало прелестната си форма, въпреки да показа в Инстаграм, че ѝ би трябвало още време, с цел да си възвърне килограмите от преди бременността. 

След това тя качи в Инстаграм фрагменти, на които е облечена в цялостен бански, подчертаващ формите на звездата, а от посланията, които е споделила излиза наяве, че това е първата отмора на дребния Стефан. " Мина една седмица след първата ни отмора с дребния Стефан, само че мен още ме държи ваканционното настроение

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР