Раждането идва дни след като Баркър разкри, че двойката ще

...
Раждането идва дни след като Баркър разкри, че двойката ще
Коментари Харесай

Кортни Кардашиян и Травис Баркър „добре дошли на момченце“

Раждането идва дни откакто Баркър разкри, че двойката ще назова бебето си Роки.

Говорейки в епизод на One Life One Chance с Тоби Morse podcast, барабанистът на Blink-182 сподели, че цялостното име на сина му ще бъде Rocky Thirteen Barker.

Той е четвъртото дете на Кардашиян след Мейсън, 13, Пенелопе, 10 и Рейн, 8, които тя има с някогашния гадже и сътрудник от Keeping Up With The Kardashians, Скот Дисик.

Двойката за първи път разкри бременността си, когато Кардашиян пресъздаде сцена от хитовата ария на Blink-182 All The Small Things, като прочете: „ Травис, аз бременна съм. "

Те също по този начин споделиха видео за откриване на пола малко по-късно, с Кардашиян, седнала в скута на Баркър на барабанен комплект.

След това той стартира барабанна игра преди сини лентички и конфети валяха от горната страна.

Миналия месец Кардашиян разкри, че се възвръща от незабавна интервенция на плода и похвали лекарите, че са „ избавили “ живота на бебето й.

Blink-182 отложиха концерти в Обединеното кралство и Ирландия, до момента в който барабанистът се завърна вкъщи заради „ незабавен фамилен въпрос “.

Прочетете повече в Sky News:
Колеги от „ Приятели “ участваха на погребението на Матю Пери
Ръсел Бранд, упрекнат в полово принуждение на филм

Кардашиян написа в Instagram: „ Завинаги ще бъда признателна на моите невероятни лекари, че избавиха живота на нашето бебе.

„ Вечно съм признателна на моя брачен партньор, който се втурна на моя страна от турне, с цел да бъдеш с мен в болничното заведение и да се грижиш за мен по-късно, моя рок. И на майка ми, благодаря, че ме държахте за ръка през това време.

„ Като човек, който е имал три в действителност лесни бременности в предишното, не бях готова за страха да се втурна към незабавна интервенция на плода.

„ Не мисля, че някой, който не е минал през сходна обстановка, може да стартира да схваща това възприятие на боязън. Имам напълно ново схващане и почитание към майките, които е трябвало да се борят за бебетата си, до момента в който са бременни. “

Тя заключи: „ Слава на Бог. Да изляза от болничното заведение с момченцето си в корема и в сигурност беше най-истинската благословия. "

Баркър има две деца, Ландън, 29, и Алабама, 17, от някогашната си брачна половинка Шана Моуклер. < /p>

Двойката организира брачни церемонии през май тази година в Калифорния и по-късно в Портофино, Италия, след в Лас Вегас месец по-рано.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР