Рахийм Стърлинг се присъедини към Челси от Манчестър Сити миналото

...
Рахийм Стърлинг се присъедини към Челси от Манчестър Сити миналото
Коментари Харесай

Стърлинг няма намерение да напуска Челси

Рахийм Стърлинг се причисли към Челси от Манчестър Сити предишното лято, само че претърпява сложен първи сезон на " Стамфорд Бридж ".  " Сините " се борят за неизменност под управлението на Греъм Потър и атакувацщият футболист към този момент няма обезпечено титулярно място след новите попълнения, които акостираха в Лондон. Имаше спекулации, че Стърлинг може да напусне в края на акцията, само че тези клюки бяха опровергани от лагера на крилото.

" Стърлинг не е изразил НИКАКВО неодобрение от Челси и откакто обвърза дълготрайното си бъдеще новия си отбор това лято, няма да има преразглеждане на позицията му през идния трансферен прозорец. Той очаква с неспокойствие да надгради триумфа от предходните сезони ", написа представителят на Стърлинг Кели Хогарт в Туитър.

Очаква се Челси да напусне през лятото, като играчи като Матео Ковачич, Кристиан Пулишич, Калиду Кулибали и Пиер-Емерик Обамеянг са склонни да изоставен. Стърлинг наподобява желае да остане, само че е изправен пред засилена конкуренция за място в офанзивата след идването на играчи като Михайло Мудрик и Нони Мадуеке. Очаква се Челси също да притегли Кристофър Нкунку от Република България Лайпциг през летния трансферен прозорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР