Рахийм Стърлинг се е опитал да хване за гушата Джо

...
Рахийм Стърлинг се е опитал да хване за гушата Джо
Коментари Харесай

Стана ясно какво е направил Стърлинг, той се извини

Рахийм Стърлинг се е опитал да хване за гушата Джо Гомес, като дружно с това му е задал въпроса " Сега мислиш ли се за огромен мъж? ". Това разкри " Скай спортс " като детайлности към абсурда сред играчите на Манчестър Сити и Ливърпул, в резултат на който крилото бе извадено от състава за идната подготовка с Черна гора.

Гомес е бил първият състезател на Ливърпул, който е дошъл на подготвителната база. Бранителят се е шегувал с група от други национали, когато се е доближил Стърлинг. Другите играчи в началото са се засмели, мислейки си, че това е смешка, само че по-късно са се намесили и са разтървали двамата.

Впоследствие Джордан Хендерсън е бил претрупан със задачата да посредничи за изясняването на връзките сред двамата, които в последна сметка са се разделили като другари след 25-минутен диалог.

Самият Стърлинг даде своето пояснение в " Инстаграм " и се извини за държанието си: " Първо, всеки знае какво значи този мач за мен. Всички знаят, че по принцип не съм податлив към сходни прояви. По-важното е, че двамата с Джо говорихме, изяснихме нещата и продължаваме напред. Спортът е прочувствен. Аз съм мъж и мога да си призная, че страстите взеха връх. Затова сме в този спорт - поради нашата обич към него. Всичко сред мен и Джо е наред. И двамата разбираме, че това бе нещо за 5-10 секунди. Всичко е завършило. Продължаваме напред и няма да го вършим по-голямо, в сравнение с е. Нека се фокусираме върху нашата игра в четвъртък ". Премиър лийг 12 кръг, неделя 10 ноември  Ливърпул 3:1краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР