Рахийм Стърлинг призна, че спадът във формата на Челси през

...
Рахийм Стърлинг призна, че спадът във формата на Челси през
Коментари Харесай

Стърлинг за Челиси: Един от най-големите спадове в моята кариера

Рахийм Стърлинг призна, че спадът във формата на Челси през сегашния сезон е един от най-слабите моменти в кариерата му. Крилото има вяра, че сегашната обстановка може да укрепи позициите на тима във Висшата лига в дълготраен проект.

Поражението на " сините " с 1:3 против Арсенал във вторник ги остави на 12-о място в класирането, а това е най-лошата акция на лондончани от 1994 година насам. Клубът от Западен Лондон изхарчи стотици милиони лири за селекция през последните месеци, само че няма да може да се класира за евротурнирите следващата година.

" Лично за мен това е един от най-големите спадове в моята кариера. Може да звучи малко необичайно, само че също по този начин е и страховит опит. Хубаво е да се печели, само че от време на време се случват тези неща. Това е предизвикателство във футбола и в живота, което чакам с голямо неспокойствие. Тези неща ни вършат доста по-силни, а и са от решаващо значение. След прекосяването през тях знаем какво тъкмо да създадем и по какъв начин да продължим ", съобщи 28-годишният Стърлинг пред Скай Спортс.

По-късно през днешния ден столичани гостуват на Борнемут.
 Франк Лампард е благополучен в Челси
Франк Лампард е благополучен в Челси

Исках да дойда тук и да се опитам да оказа помощ, разяснява той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР