Рахийм Стърлинг няма интерес да отива в Саудитска Арабия и

...
Рахийм Стърлинг няма интерес да отива в Саудитска Арабия и
Коментари Харесай

Стърлинг не иска в Саудитска Арабия, ще се бори за мястото си в Челси

Рахийм Стърлинг няма интерес да отива в Саудитска Арабия и ще се бори за мястото си в Челси, оповестява Daily Mail. 29-годишният футболист беше освиркван от почитателите на „ сините “ на три пъти по време на успеха с 4:2 над Лестър Сити от ¼-финалите за ФА Къп в неделя.

Това беше ден, който крилото ще желае да не помни бързо, откакто пропусна голям брой положения, в това число дузпа, и се извини обществено на почитателите в обществените мрежи. Феновете на лондончани по този начин и не могат да одобряват Стърлинг след прекосяването му от Манчестър Сити за 50 милиона паунда през 2022-а година.

Наскоро имаше спекулации, че клубове от Саудитска Арабия може да са подготвени да му предложат рентабилен ход. Стърлинг обаче е решен да реализира триумфи с Челси и ще отхвърли шанса да се реалокира в Саудитска Арабия.

Стърлинг, който загуби мястото си в тима на Англия, към момента има две години и половина до края на контракта си със „ сините “. След разочароващия първи сезон на „ Стамфорд Бридж “, представянето на крилото се усъвършенства през първата половина на тази акция. Той обаче означи единствено един гол във Висшата лига от началото на декември и почитателите на Челси още веднъж показаха разочарованието си от него.

Raheem Sterling 'will snub lucrative Saudi Arabia move' with the Chelsea star 'determined' to win over fans after being BOOED off the pitch in FA Cup win over Leicester
— Mail Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР