Рафтинг, каяци, планинско колоездене, парапланеризъм, катерене и музика в програмата

...
Рафтинг, каяци, планинско колоездене, парапланеризъм, катерене и музика в програмата
Коментари Харесай

Рафтинг, каяци, колела, парапланеризъм, катерене и музика на предстоящия Outdoor & White Water Fest в Кресненското дефиле

Рафтинг, каяци, планинско колоездене, парапланеризъм, катерене и музика в програмата на идния Outdoor & White Water Fest (31 март и 1 април 2018)
Спортни интензивности, надпревари, игри и курсове чакат посетителите в Кресненското дефиле
Едни от най-актуалните различни спортове влизат в програмата на идния единствено след две седмици Outdoor & White Water Fest, който ще се организира на 31 март и 1 април в Център за завършения и рафтинг кемп Адвенчър Нет. Това е второ издание на събитието, откриващо рафтинг и каяк сезона в Кресненското дефиле. Фестивалът освен ще събере една сплотена общественост на практикуващи разнородни интензивности измежду природата, само че и ще предложи свежи благоприятни условия за отдих и занимания в особено обособени палатков лагер и музикална сцена.
Фестивалът ще сплоти най-изявените представители на рафтинг и каяк общността, сред които клубовете Adventure Net, Reflip, Раец, Атом, Nomad Team, Mashini Holidays, Tudurini Bros, Воден небосвод. Всички те ще показват своята активност и ще се включат в наситени с адреналин игри и надпревари в бързи води, които се организират обичайно за откриването на сезона от опитните инструктори по Струма.
Приятната вест е, че част от игрите са основани особено за изцяло начинаещи, нетърпеливи да одобряват предизвикването на бързеите в буйната пълноводна река. За новобранците ще има игра с атрактивни награди за опазване на салдото от клуб Reflip, а искащите да се посветят в изкуството на каяците в бързи води ще могат да се включат в еднодневен курс с инструкторите на Mashini Holidays Industry и Tudurini Bros.
Празнична демонстрационна регата пък алегорично ще понесе по течението на Струма всички, осмелили се да скочат в лодките – гости, публицисти, специфични посетители, инструктори и прочие.
Вече тече и записването за рафтинг спускания с инструкторите на Адвенчър нет на специфична цена с 30% отстъпка. Така прекарването единствено по време на Outdoor & White Water Fest вместо постоянните 50 лева ще коства 35. Запишете се в следния линк: https://goo.gl/bsb5ni
Нова вероятност към смайващия релеф на Кресненското дефиле ще предложат от клуб по парапланеризъм SkyCamp, чиито опитни тандемни водачи ще повдигнат високо във въздуха своите пасажери, с цел да им разкрият невиждани гледки над величествения Пирин и оттатък границите на страната, към планините, морето и езерата на Гърция и Македония. Ваучери за тандемни полети по време на фестивала могат да бъдат декларирани тук: https://goo.gl/B68g1z
В извънредно атрактивен велопоход ще могат да се впуснат феновете на планинското колоездене. Маршрутът, квалифициран от гидовете на Nomad Team особено за дните на фестивала, е по маршрут с. Влахи – Ощава – с. Стара Кресна. Трасето, преминаващо през едни от най-вълнуващите и наситени с културни и естествени забележителности места в района, е със междинна компликация. За записвания: 0884503530, 02/944 6765 и [email protected].
За най-малките пък ще има съревнование по катерене на стената в кемпа, която по традиция се трансформира в обичана на децата. Надпревара по слаклайн ще се организира в непосредствена непосредственост до стената за катерене, измежду шарената сянка на иглолистните дървета, палатките и цветната хамачена градина на Айляк хамак.
Жаден и гладен никой няма да остане, дават обещание уредниците. За най-вкусната и здравословна храна на взискателните приключенци ще се погрижи мобилният бус с домашно приготвени вкусотии Mangia Van, бирата ще е от най-планинарския бранд „ Витошко лале “,а пък с по-твърди питиета и старопланински коктейли ще ни изненадват миксолозите от Винпром Троян.
Никак не е незначителен фактът, че целодневна музикална стратегия в кемпа ще поддържа градуса на настроението с DJ Vankata The Turntablist и айляците от Faces Band, чийто репертоар ще задоволи и най-претенциозния слушател с многообразие от стилове.
Специални посетители на събитието ще бъдат алпинистът Боян Петров, както и представителни лица на общините Кресна и Симитли, които ще се показват с локално произвеждане и фолклорни сформира.
Пълната стратегия по дни и часове, както и благоприятни условия за проведен превоз и настаняване ще бъдат оповестени напълно скоро!
Facebook страница
https://www.facebook.com/whitewaterfest/
Facebook събитие 2018
https://www.facebook.com/events/1912209759090969/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР