Рафинерия на Лукойл в руския град Нижни Новгород е била

...
Рафинерия на Лукойл в руския град Нижни Новгород е била
Коментари Харесай

Рафинерия на “Лукойл” в руския град Нижни Новгород е била поразена с дрон

Рафинерия на Лукойл в съветския град Нижни Новгород е била изумена с дрон, съгласно информация на шефа на Нижегородска област Глеб Никитин в приложението Telegram, заяви.

Руски уреди за преправка на нефт в областите Орловска и Нижегородска горяха през днешния ден след офанзиви с украински дронове, осведомиха локални губернатори и медии, в резултат на възможна координирана въздушна интервенция на Киев, ориентирана също към Москва и други райони.

Рафинерия на Лукойл в съветския град Нижни Новгород е била изумена с дрон, съгласно информация на шефа на Нижегородска област Глеб Никитин в приложението Telegram.

" Сутринта е имало офанзиви с безпилотни летателни апарати против индустриалната зона в Кстово, която съставлява обект от горивно-енергийния комплекс, " написа Никитин в приложението Telegram, представен от Reuters. Той добавя, че вследствие на това е възниквал пожар в едно от подразделенията за пречистване на петрол.

Руската осведомителна организация РИА осведоми, че на територията на горящата рафинерия на Лукойл е изпратен специфичен трен за гасене.

В последните месеци Украйна провежда редица набези с дронове против съветски рафинерии и енергийни уреди, някои от които бяха сполучливи и предизвикаха обилни провали и прекъсване на работата, напомня Reuters.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР