Рафи е победителят в деветия сезон на предаването "Като две

...
Рафи е победителят в деветия сезон на предаването "Като две
Коментари Харесай

Рафи спечели Капките

Рафи е спечелилият в деветия сезон на предаването "Като две капки вода " след шеметна конкуренция. Според водещите разликата сред последните трима била исторически дребна.

Няма по какъв начин да не отбележим, че до последно в действителност Фики бе спряган за победител, само че надареният арменец отмъкна купата му със зрелищно осъществяване в последния лайф.

В финален колосален конфликт в All stars сезона на предаването се впуснаха Милица Гладнишка, Рафи, Михаела Маринова и Фики. Зрителите обаче взеха решение наградата за обичана звезда и съвършен подражател да отиде при Рафи.

Наградата не е дребна - чисто нов автомобил в огнен цвят.

На четвърто място се подреди Милица, тъкмо пред нея трета приключи Михаела. Второто място надлежно феновете присъдиха на Фики.

Водещите не пропуснаха да отбележат, че за първи път двама мъже се борят на последните метри от финала за купата.

Първа на сцената във финалния епизод на „ Като две капки вода “ – All Stars излезе Софи Маринова, която се преобрази във фолк фурията Преслава и изпя хитовото ѝ парче „ Дяволско предпочитание “.

"Много се веселя,че участвах в шоуто. Изкарах си ужасно с вас. Целият екип е огромна работа! ", показа певицата, която бе отличена с купата "Мис Софи International " на шоуто "Като две капки вода " и получи специфична статуетка.

"Вие сте невероятни и в действителност сте най-гледаното шоу! Мисля, че Софи се показа ослепително! ", не пропусна да я похвали Преслава, която бе измежду публиката в залата.

Втора на сцената излезе финалистката Милица, която извърши парчето от кино лентата „ Великият шоумен “ - Never Enough. "Ако феновете ми оказват помощ, давам обещание да стана такси и да ги возя гратис. Това е най-трудното, само че най-страхотното съревнование ", категорчина бе актрисата, която бе отличена с награта "Мис Funny ".

„ Вечерта сигурно ще бъде блестяща. За да стигна до финала, ми оказа помощ ми желанието да не се състезавам. Човек не би трябвало да се сърди на журито. Когато ти си удовлетворен от своята работа, това е значимото!

Зная доста добре имитациите, при които не се оправих добре и тези, които се получиха също! Най-много се притеснявах при имитацията на 100 Кила “, призна тя.

Победителят в дебютния сезон на „ Като две капки вода “ и финалист в сезон 9 Рафи избра да се превъплъти в облика на Васил Найденов и извърши именитото парче „ Сбогом моя обич “.

„ Преди 8 години това беше най-голямата ми сбъдната детска фантазия. Не имах вяра, че още веднъж ще изпитам това възприятие. Шоуто ми оказа помощ да изпитам усеща, които не бях изпитвал от дълго време.

Да пея от балкона на дома си, беше най-голямото тестване за мен, само че посредством него си върнах вярата и упоритостта, че съм роден за сцената. Избрах българска ария за финала, а Васил Найденов е най-високата топка за мен. “ За цялостното си показване в шоуто Рафи бе отличен с купата "Мистър Карантина ".

Къци се преобрази в краля на поп фолка Azis, облечен в неговото сако, и изпя парчето му „ Евала “. "Ще запомня сезона като доста мощен и неповторим ", безапелационен бе той. "Поканих Къци, тъй като е друг ", показа Маги Халваджиян. Той бе отличен с премията "Мистър Wrecking Ball " (за театрална смелост).

За финала Михаела избра да извърши парчето на „ Je Táime “ Лара Фабиан, като въплъщение на обичта й към всички.

„ Тези три месеца за мен се трансфораха в страховит филм, изпълнен с невероятни страсти. Пораснах на тази сцена. Трудно е, тъй като би трябвало да познаваш доста добре себе си, с цел да бъдеш добър подражател. Най-притеснителният облик за мен беше този на Удо Диркшнайдер, само че бих откроила най-ярко преобразяването ми в Райна Кабаиванска. “

За цялостното си показване в шоуто Михаела бе отличена с купата "Мис Еуфория ".

Фики избра да се превъплъти в огромния Елвис Пресли и изпя великата му ария „ My Way “.

„ Надявам се с тази ария да докосна сърцата на публиката. Благодаря на всички! Този сезон беше още по-емоционален от предишния. Забавлявах се от сърце. Голям почитател съм на Рей Чарлс и е магически човек, измежду най-любимите ми облици е и този на Дони. Вече мога да преподавам уроци по вървене на токчета.

Най-много се затрудних с Тина Търнър и с парчето на „ Whitesnake “ „ Is This Love”, призна той.

Azis и Поли Генова взеха решение да се показват дружно като изпълнят песента „ За да те има “ на Чочо Владовски и Лили Иванова. Поли сграбчи наградата "Мис Dancing Queen ", a Azis - "Мистър БГ Rockstar ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР