Рафи Бохосян е идол на не една и две подрастващи

...
Рафи Бохосян е идол на не една и две подрастващи
Коментари Харесай

Лош късмет: Рафи се заля с бира по време на романтична среща

Рафи Бохосян е кумир на не една и две подрастващи тийнейджърки и за всяка от тях би било сбъдната фантазия да излезе на среща с него. Кино, пуканки, филм, хот-дог – изобщо, романтиката е цялостна! Но даже на известните от време на време не им върви и срещите могат да се трансфорат в същински призрачен сън!

Точно в подобен се трансформира киното на Рафи с певицата Мила Роберт тази събота в шоуто „ С Рачков всичко е допустимо “. Срещата, несъмнено, беше чиста импровизация, а вместо на кино, двамата реализатори бяха подложени на „ Голямото люлеене “.

Първо Мила и Рафи трябваше да похапнат пуканки и да си отворят по бира, само че до момента в който тресящите се столове под тях продължаваха да набират скорост, това се оказа по-скоро задача невъзможна. И двамата се заляха с газираната напитка, а защото се оказа, че този филм към този момент са го гледали, Рачков ги провокира да си подготвят хот-дог.
                             

И двамата замязяха на картини на Пикасо откакто се пробваха да сложат кетчуп, майонеза и горчица в хлебчетата , а по-късно се пробваха да се хранят един различен. Както евентуално можете да си визиите, романтиката остана само във кино лентата, който сякаш Рафи и Мила гледаха, а цялата обстановка беше безапелационна комедия.

„ Не мога повече, тоя живот е прекомерно чудноват! “ , заключи за край Мила, до момента в който се смееше истерично със сълзи.

Цялата занимателна среща от „ Голямото люлеене “ гледайте във видеото горе.
                             

Припомняме ви, че тази събота на сцената излязоха четирима артисти – Герасим Георгиев – Геро, Борислав Захариев, Димитър Иванов – Капитана и паметната му кукла Бай Тъньо и Китодар Тодоров, а към тях се причислиха четирима български реализатори – Маги Джанаварова, Преслава, Мила Роберт и Рафи.

Следете  страницата, официалния  и  профил на „ С Рачков всичко е допустимо “ за настоящи вести.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР