RAFAH, Ивицата Газа (AP) — Израелските удари убиха най-малко 28

...
RAFAH, Ивицата Газа (AP) — Израелските удари убиха най-малко 28
Коментари Харесай

Израел нанася удари в южната част на Газа и нахлува в болница на север, докато войната продължава с подновената подкрепа на САЩ

RAFAH, Ивицата Газа (AP) — Израелските удари убиха минимум 28 палестинци в южната част на Газа, а войските нахлуха в един от последните функциониращи лечебни заведения на север, до момента в който страната продължи напред с офанзивата си против Хамас във вторник с възобновена поддръжка от Съединените щати, макар възходящата интернационална паника.

Офанзивата, стартирана в отговор на офанзивата на Хамас от 7 октомври в Израел, умъртви близо 20 000 палестинци, разсели към 1,9 милиона, унищожи огромна част от северна Газа и провокира офанзиви против цели на Съединени американски щати и Израел в района.

Атаки против кораби в Червено море от Йемен, подкрепян от Иран Бунтовниците хути накараха огромните корабни компании - както и петролния и газов колос BP - да спрат търговията през жизненоважния воден път, което накара Съединени американски щати и техните съдружници да стартират нова задача за противопоставяне на опасността.

Но след среща с израелски публични лица в понеделник, министърът на защитата Лойд Остин сподели, че „ не е тук, с цел да диктува сроко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР