RAFAH, Газа (AP) — Тя е родена по време на

...
RAFAH, Газа (AP) — Тя е родена по време на
Коментари Харесай

Палестинско момиченце, родено преди 17 дни по време на войната в Газа, е убито с брат си при израелски удар

RAFAH, Газа (AP) — Тя е родена по време на война, в болница без електричество в южен град в Газа който е бил бомбардиран всекидневно. Семейството й я кръсти ал-Амира Айша - „ Принцеса Айша “. Тя не е приключила третата си седмица, преди да почине, убита при израелски въздушен удар, който смаза фамилния й дом във вторник.

Разширеното й семейство спеше, когато ударът изравни жилищната им постройка в Рафах преди зазоряване, сподели Сузан Зоараб, бабата на бебето и оживяла от гърмежа. Служители на болничното заведение споделиха, че 27 души са убити, измежду които Амира и нейният 2-годишен брат Ахмед.

„ Само на 2 седмици. Името й даже не беше записано “, сподели Сузан с трептящ глас, до момента в който говореше в профил на болничното легло на сина си, който също беше ранен при гърмежа.

Семейната покруса идва откакто броят на жертвите на палестинците в Газа наближава 20 000, съгласно Министерството на здравеопазването. По-голямата част от тях бяха убити при израелски въздушни удари, които безмилостно удряха обс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР