Рафаел Надал загуби първи сет в турнира от сериите Мастърс

...
Рафаел Надал загуби първи сет в турнира от сериите Мастърс
Коментари Харесай

Надал загуби сет от Фонини, но стигна полуфиналите в Рим

Рафаел Надал загуби първи сет в шампионата от сериите " Мастърс " в Рим, само че направи поврат против Фабио Фонини и се класира за полуфиналите. Седемкратният първенец в италианската столица се наложи с 4:6, 6:1, 6:2 след 2.15 часа игра.

Мачът стартира чудесно за Надал, който осъществя ранен пробив, затвърди го и поведе с 4:1. Световният номер 2 обаче изненадващо изпадна в дупка и загуби пет следващи гейма, което приближи Фонини на един сет от четвъртата му победа против носителя на 16 трофеи от Големия шлем.

Надал бързо превключи на нормалната предавка и не позволи да се стигне до изненада. 31-годишният испанец проби рано и във втория сет, след което усили задатъка си до 3:0. Фонини спря серията на противника за 1:3, само че това беше всичко, което съумя да направи в този сет.

В решаващата трета част седемкратният първенец в Рим още веднъж съумя да осъществя ранен пробив, който затвърди за 3:1. Той още веднъж завоюва подаването на противника за 5:2, след което завърши мача на собствен сервис.

Indomitable @RafaelNadal
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР