Рафаел Надал за последен път се е превръщал в мейджър

...
Рафаел Надал за последен път се е превръщал в мейджър
Коментари Харесай

Тони Надал: Нямам съмнения - Рафа ще спечели титлата на Australian Open

Рафаел Надал за финален път се е превръщал в мейджър първенец на австралийска територия през " далечната " 2009-а година. Но през тази седмица Рафа разполага с опция за повторно да вдигне трофея на Australian Open, а единственото, което го дели от 21-вата купа на равнище Голям шлем, е международният номер две Даниил Медведев. Мачът посред им ще дефинира новия първенец в Мелбърн Парк и тенис феновете с неспокойствие чакат този финален за сезона мач от AO, който ще се състои през утрешния ден.

Преди началото на финалния мач от шампионата мнозина експерти разясниха упованията си и дефинираха своя любимец, а измежду тях е и чичото на Рафаел Надал - Тони Надал. Бившият треньор на Матадора не счита, че неговият племенник ще има проблеми в идния дуел, като ето какво тъкмо показа той:

Toni Nadal: " I see Rafa winning the title. His SF reminded me of his best moments. The only question mark is what happens if it becomes a long match on Sunday. "
— Luigi Gatto (@gigicat7_)
„ В полуфиналния си мач Рафа подсети за най-хубавите години от кариерата си. Мисля, че той ще вдигне втората си купа в Австралия на следващия ден. Надал показва впечатляващо равнище против Беретини и в случай че се показа по същия метод в идния дуел, надали ще има някакви усложнения. Евентуалните проблеми за него биха се появили при положение, че срещата се проточи прекомерно дълго. " - приключи Надал.

Източник: Tennis World USA

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР