Рафаел Надал все още няма да спре да играе тенис,

...
Рафаел Надал все още няма да спре да играе тенис,
Коментари Харесай

Чичото на Надал: Ако се възстанови, Рафа няма да спира с тениса

Рафаел Надал към момента няма да спре да играе тенис, в случай че успее да се възвърне добре от травмата на бедрото, сподели чичо му Тони Надал.

Испанецът се бори с проблеми с крайници и за последно игра на Откритото състезание на Австралия през януари. Наскоро той загатна, че 2024 година ще бъде последна за него като професионален тенисист.

Тони Надал обаче счита, че това няма да е по този начин, в случай че племенникът му е добре и е подготвен за игра.

" Рафаел към този момент е на 37, а годините тежат. Това, което знам, тъй като приказвах с него, е, че желае да се върне, желае да се възвърне добре. И в случай че се възвърне добре, мисля, че ще желае да продължи... " сподели той в изявление за уеб страницата " Clay ".

" Тогава ще забележим, тъй като той би трябвало да реализира резултати, което няма да е елементарно, тъй като когато загубиш позиции в класирането е по-трудно...  трябва да играеш с най-хубавите в първите кръгове, би трябвало да играеш повече тежки мачове. Ще забележим... ", добави Тони Надал.

Носителят на 22 трофеи от Големия шлем Рафаел Надал е в своята Академия в Майорка, където работи по завръщането си на корта. Той тренира физически, съгласно Тони Надал, " само че към момента не може да играе тенис ".

" Лекарят го посъветва да не го прави, да изчака цялостното възобновяване. След месец ще може да стартира тренировки на тенис корта ", сподели той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР