Рафаел Надал винаги е разчитал на отбран кръг хора около

...
Рафаел Надал винаги е разчитал на отбран кръг хора около
Коментари Харесай

Седмици преди старта на новия сезон: Рафаел Надал добави нов член към екипа си

Рафаел Надал постоянно е разчитал на подбран кръг хора към себе си и в доста редки случаи е предприемал промени в треньорския си щаб. Преди няколко дни обаче Матадора разгласи, че се е разделил с Франсиско Роиг - наставника, който е бил част от всеки един " мейджър " успех на 22-кратния първенец от Големия шлем. Испанецът акцентира, че решението е било взето по избор на Роиг, който желае да сътвори лична " работна група за идващите години ". 

Въпросната позиция в екипа на Рафа не остана дълго време свободна, откакто през вчерашния ден манакорецът заяви името на експерта, който ще се причисли към тима. Това е Густаво Маркачио, който е част от екипа в академията на Надал в Майорка от април 2021-ва насам.

" Здравейте, всички! Искам да ви осведомявам, че Густаво Маркачио се причислява към техническия ми екип. Той работи в академията ми от април 2021-ва година и съм сигурен, че ще бъде ужасно попълнение към тима ми. Нямам подозрение, че това ще ни помогне да останем на верния път. Добре пристигнал, Густаво! ", заяви рекордьорът по титли от Шлема, прибавяйки и фотография от скорошно подготвително занятие дружно с Маркачио и своите двама други настоящинаставници - Карлос Моя и Марк Лопес.
   Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР