Рафаел Надал увеличи надеждите си да участва на турнира от

...
Рафаел Надал увеличи надеждите си да участва на турнира от
Коментари Харесай

Рафаел Надал потвърди участие на Мастърса в Синсинати

Рафаел Надал усили очакванията си да взе участие на шампионата от Големия шлем US Open, откакто разгласи, че ще играе на конкуренцията от сериите Мастърс 1000 в Синсинати идната седмица.

„ Много съм благополучен, че ще играя още веднъж в Синси. Кацам там на следващия ден “, написа 36-годишният тенисист в Инстаграм.

Световният номер 3 от Испания не е играл в формален мач, откакто получи отчасти скъсване на коремен мускул на Уимбълдън предишния месец, което го принуди да се отдръпна преди полуфинала си с Ник Кирьос.

Надал, който завоюва Откритото състезание на Австралия и Ролан Гарос тази година, с цел да дръпне във безконечната класация по брой трофеи от Шлема с 22, пропусна конкуренцията в Монреал тази седмица, с цел да се възвърне изцяло.

Матадорът не е играл в Синсинати, където стана първенец през 2013, от пет години насам. Той ще търси пета купа на Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис, когато последният за годината шампионат от Шлема започва в Ню Йорк на 29 август.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР