Рафаел Надал се изправя срещу Новак Джокович в битка за

...
Рафаел Надал се изправя срещу Новак Джокович в битка за
Коментари Харесай

Рафаел Надал - Новак Джокович

Рафаел Надал се изправя против Новак Джокович в борба за място на финала на “Уимбълдън”. Двамата възобновяват съперничеството си на най-високото равнище. За последно те играха на шампионат от Големия шлем през 2015 година Испанецът и сърбинът са се изправяли 51 пъти един против различен, като Джокович има 26 победи, а Надал - 25. Рафа завоюва последните два мача, които обаче бяха на клей.

Срещата стартира доста по-късно от плануваното заради маратонския полуфинал сред Кевин Андерсън и Джон Иснър. Тя ще се играе под покрива на централния корт и при изкуствено осветяване. Двамата ще играят до 11 часа локално време (1 часа сутринта българско). Ако мачът не е завършил дотогава, ще бъде удължен на следващия ден.

Двубоят е определян като край преди финала изключително откакто другият финалист Кевин Андерсън игра 6 часа и половина преди да стигне до триумфа против Джон Иснър.

Надал показва отлична форма и след блестящия сезон на червени кортове и купата на “Ролан Гарос” доближи до полуфиналите на “Уимбълдън” за първи път от 2011 година След тежък минал сезон Джокович последователно се приближава до най-хубавата си форма и ще играе на полуфинал на шампионат от Големия шлем за първи път от US Open 2016.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР