Рафаел Надал продължава уверено курса към 11-а титла на Ролан

...
Рафаел Надал продължава уверено курса към 11-а титла на Ролан
Коментари Харесай

Надал премина експресно през Ришар Гаске, за да стигне 13-и осминафинал на "Ролан Гарос"

Рафаел Надал продължава решително курса към 11-а купа на " Ролан Гарос ", откакто стигна етапа на осминафиналите без особени проблеми. Испанецът се оправи с Ришар Гаске и единствено за час и 58 минути стигна до чиста победа 6:3, 6:2, 6:2.

Както и в предходните си два мача Надал не изгуби сет и потвърждава, че се намира в отлична форма. Десеткратният първенец в Париж се класира за своя 13-и осминафинал. Дотук в кариерата си Надал е отпадал единствено един път в третия кръг и това се случи преди две години.

В идващия кръг Надал ще се изправи против 70-ия в международната класация Максимилиан Мартерер. Германецът, който е на 22 години победи в три сета естонеца Юрген Зоп.

Французинът беше конкурентен на международния №1 единствено в края на първия сет, когато съумя да навакса закъснение от 0:5 до 3:5. След това обаче Надал не позволи никакви спадове, а след втория сет Гаске безусловно се съобщи. В края на мача французинът още веднъж сподели възкръсване, само че към този момент беше късно да измъкне нещо.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Ролан Гарос (359)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР