Рафаел Надал призна след победата си в първия кръг на

...
Рафаел Надал призна след победата си в първия кръг на
Коментари Харесай

Надал: Писна ми да слушам за Джокович, има по-виновни от него

Рафаел Надал призна след успеха си в първия кръг на Аустрелиън Оупън, че му е писнало да слуша за Новак Джокович. Испанецът счита, че има и по-виновни от Ноле за създалата се обстановка.

„ Не знам дали Джокович е трябвало да играе в Мелбърн, само че към този момент ми писна от всичко това. Преди седмица, когато завоюва на първа инстанция, споделих, че съм склонен, тъй като решението е взето от съда. Те споделиха, че всичко с визата му е наред. Вчера съдът счете нещо друго, няма да приказвам срещу правораздаването.

Мисля, че в света на спорта, идеалът би трябвало да е най-хубавите да играят в най-хубавите шампионати. Най-добре за всички щеше да е Джокович да играе. Не мога да кажа повече, тъй като обстановката е доста неразбираема “, добави Матадора.

„ Винаги съм уважавал противниците си. Така ти е по-лесно в съблекалнята. Чувстваш се по-щастлив. Новак не е изключение. Пожелавам му всичко най-хубаво. Ситуацията се усложни. Не мисля, че той е единственият, който е позволил някаква неточност. Има и по-виновни от него. Бих желал той да играе на шампионата “, сподели още Надал на конференцията след успеха си над американеца Маркос Хирон с 3:0 сета.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР