Рафаел Надал призна, че не е сигурен дали ще изиграе

...
Рафаел Надал призна, че не е сигурен дали ще изиграе
Коментари Харесай

Надал обмисля отказване от Лондон

Рафаел Надал призна, че не е сигурен дали ще изиграе всичките три мача от груповата фаза на АТП финалите в Лондон. Испанският тенисист съумя да издейства от уредниците отсрочване на първия си мач с Давид Гофен (Белгия), който трябваше да е късно нощес.

„ Оттеглих се от Париж, тъй като въобще не бях в положение да играя – разгласи Матадора, който очевидно не може да се оправи от контузията в коляното. – Този проблем не може да се реши за няколко дни. Ще подобавам ден за ден и мач за мач. Ако стане нещо, напряко се връщам вкъщи. “

При отвод Рафа ще бъде сменен от първата запаса Пабло Кареньо Буста (Испания).

В същата група „ Пийт Сампрас “ е и родният ас Григор Димитров. Той отнесе сериозна закана от първия си противник Доминик Тийм. Мачът бе през вчерашния ден и приключи след публицистичното привършване на броя. Срещите от шампионата се излъчват по MTel Sport 1.

Александър Зверев (Германия) пък завоюва с 6:4, 3:6, 6:4 „ конфликта на дългучите “ с Марин Чилич (Хърватия) от група „ Борис Бекер “. Тази вечер младокът излиза против Роджър Федерер (Швейцария) в двубой сред спечелилите от първите мачове.

„ Федерер е любимец във всеки мач, в който играе “, съобщи 20-годишинят Зверев.

Преди това Чилич играе с Джак Сок (САЩ).
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР