Рафаел Надал призна, че е спечелил един от най-важните си

...
Рафаел Надал призна, че е спечелил един от най-важните си
Коментари Харесай

Надал: Скоро ще трябва да се сбогувам, но засега се наслаждавам

Рафаел Надал призна, че е спечелил един от най-важните си шампионати през годината. Испанският тенисист победи с рекордната 11-та купа в Монте Карло след триумфа си над японеца Кей Нишикори на финала.

Убийствен Надал! Титла №11 в Монте Карло за Краля на клея

"Поздравявам Кей за невероятната му седмица. Винаги е мъчно след завръщане от лекуване на травма. Благодаря на моите близки и на цялото ми семейство. Хубаво е, че постоянно ме поддържат. Винаги е особено за се завърна тук и да печеля трофея още веднъж. Това е един от най-важните шампионати за мен ", съобщи 31-годишният Надал в Монте Карло.

"Нищо не е постоянно и заради тази причина, желая да се любувам на протичащото се и да играя с същинска пристрастеност и цялостен с сила, централизация и обич към спорта, до момента в който мога. Знам, че денят, в който ще би трябвало да се сбогувам е по-близък от преди 10 години. Не се опасявам от това, само че по този начин или другояче ще се случи. Затова се любувам всеки ден и се старая да играя с въодушевление, с цел да запазя щастието от тениса. Това е всичко ", добави Краля на клея.

Лидерът в международната класация завоюва купа номер 76 в своята кариера.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР