Рафаел Надал помогна на малко момченце, което едва не бе

...
Рафаел Надал помогна на малко момченце, което едва не бе
Коментари Харесай

Рафа Надал спаси малко момченце, което едва не бе задушено от фенове

Рафаел Надал оказа помощ на малко момченце, което едвам не бе задушено от навалица почитатели, борещи се да вземат подписи от тенис звездата в Ню Йорк по време на Откритото състезание на Щатите.

Детето също желало също да се снабди с автограф от испанеца, само че другите ентусиасти не му обърнали внимание, притискайки го мощно към огражденията. Момченцето се изплашило и почнало да плаче. Веднага щом го забелязал Надал, го вдигнал и пренесал в коридора за тенисисти.

18-кратният победител в шампионати от Големия шлем съумял да го успокои с обятия, след което поставил подпис върху шапката му.

„ Рафа, ти избави моят наследник. Ти към този момент си негов идол. Сега си и негов воин! Благодаря! Успех на Ю Ес Оупън “, написа бащата на момчето в Туитър.

Испанецът стигна до трети кръг без изгубен сет. В трети кръг той изобщо не излезе на корта, защото австралиецът Танаси Кокинакис се отхвърли поради контузия в дясното рамо. В идващия кръг Надал ще излезе против корееца Хьон Чунг, който отстрани Фернандо Вердаско в трагичен мач с 1-6, 2-6, 7-5, 6-3, 7-6 (7-3)
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР