Рафаел Надал планира да се завърне на корта през март,

...
Рафаел Надал планира да се завърне на корта през март,
Коментари Харесай

Надал се завръща през март

Рафаел Надал възнамерява да се завърне на корта през март, откакто мина спомагателни проби поради травмата на бедрото, която получи преди към седмица по време на Откритото състезание на Австралия.

Испанецът, който е притежател на рекордните 22 трофеи от шампионатите от Големия Шлем, не съумя да отбрани трофея си в Мелбърн, откакто загуби от международния номер 65 Макензи Макдоналд (САЩ) с 6:4, 6:4, 7:5.

Ядрено-магнитен резонанс сподели, че испанецът има скъсване на мускул на бедрото, което значи сред шест и осем седмици отвън игра.

След като се завърна вкъщи, с цел да премине спомагателни инспекции, Надал удостовери, че ще отсъства към в началото оповестения период.

" Днес бях в тенис клиниката " Tecknon " в Барселона, където ми направиха някои проби. Резултатите от Мелбърн са доказани и крайните периоди остават същите. Имам лекуване, което последвам, и след три седмици ще ми бъдат направени нови проби ", написа той в Туитър.

Надал евентуално ще се върне на корта за шампионатите Мастърс 1000 в Индиън Уелс и Маями през март. В програмата му е и показателен мач на 5 март в Лас Вегас против Карлос Алкарас, който сега също е контузен.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР