Рафаел Надал осъществи един от най-великите обрати в историята на

...
Рафаел Надал осъществи един от най-великите обрати в историята на
Коментари Харесай

Макенроу: Медведев се пречупи пред страха от победата

Рафаел Надал реализира един от най-великите обрати в историята на финалите от Големия шлем, с цел да пречупи съпротивата на Даниил Медведев в паметна борба за купата на Аустрелиън Оупън и по този начин се поздрави с рекордна 21-ва купа от Големия шлем. Джон Макенроу обаче е на мнението, че международният номер две самичък е разрешил да бъде надвит от Матадора, а ето точните думи на тогавашната първа ракета на света:

" Повратната точка беше в средата на третия сет, когато Рафа изоставаше с 0:40 на личен сервис и изглеждаше съществено обезсилен. Няма по какъв начин да отпишем първенец като него и той продължаваше да се бори, само че срещата беше напълно в ръцете на Медведев. Тогава Даниил загуби надзор над обстановката, вземайки няколко неприятни решения върна вярата за победа у Надал, а публиката чакаше единствено един сходен миг, с цел да се опита да съсипе живота на руснака.

Оттам насетне Медведев стана извънредно неуверен и като че ли изпита боязън от възможната победа, откакто усети какъв брой близо в действителност е до нея. Привържениците пък в допълнение ускориха неговите отрицателни страсти и той се докара до цялостен прочувствен разпад, а напрежението го смаза напълно " - приключи американецът.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР