Рафаел Надал официално се врече във вярност на своята дългогодишна

...
Рафаел Надал официално се врече във вярност на своята дългогодишна
Коментари Харесай

Обвитата в мистерия сватба на Рафаел Надал

Рафаел Надал публично се врече във честност на своята дългогодишна другарка Мария Франсиска Перейо. Двамата се венчаха на загадка гала в Майорка, Испания.

Това, че медиите не бяха позволени до нея, не значи, че тя се организира в стеснен кръг. Около 350 индивида бяха очевидци на най-важното " Да! " в живота на новото семейство. Сред тях бяха и съперници на Надал на корта, само че другари отвън спорта. Давид Ферер, Фелисиано Лопес, Марк Лопес, Жауме Мунар и треньорът на Матадора Карлос Моя участваха на церемонията. Сред гостите бяха и футболистът Икер Касияс и баскетболистът Пау Гасол.

Inside Rafael Nadal and Xisca Perella’s wedding as Juan Carlos I joins fellow guests https://t.co/qS392ScFbU pic.twitter.com/W764fuvarJ
— The 24 Hours News (@The24HoursNews1) October 19, 2019

Специално за сватбата на Надал дойде и някогашният крал на Испания Хуан Карлос, който отстъпи престола на сина си Фелипе през 2014 година

Церемонията се организира в имението Ла Форталеза. Всички посетители се разделиха с телефоните си при влизане, с цел да не се появят фотоси в обществените мрежи. Все отново папараците съумяха да причакат част от поканените звезди, както и да създадат няколко фрагменти на младоженците.

Finally the first pictures of the wedding @RafaelNadal pic.twitter.com/Rr9eOHwn54
— Amri (@yamenamri75) October 19, 2019

По време на празненството над имението от 17-ти век не беше разрешено прелитането на дронове и самолети. Всички чиновници на компанията, която се грижи за организацията на сватбата, са подписали контракт за конфиденциалност и също са били без телефони.

Роклята на Мария Франсиска беше дело на испанската дизайнерка Роса Клара. В малко видео авторката на тоалета разкрива, че булката е предпочела комбиниране от френска дантела с флорални претекстове, скъпоценни камъни и дълги ръкави.



Надал и Мария Франсиска, която постоянно назовават Сиска, са дружно от 14 години. Двамата се сгодиха преди 8 месеца в Рим. Булката работи като осигурителен сътрудник и рядко може да бъде забелязана в ложата на своя обичан по време на шампионат.
Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР