Рафаел Надал обяви в социалните мрежи, че ще вземе участие

...
Рафаел Надал обяви в социалните мрежи, че ще вземе участие
Коментари Харесай

Рафаел Надал все пак ще играе в Мадрид


Рафаел Надал разгласи в обществените мрежи, че ще вземе присъединяване на Мастърс шампионата в Мадрид.

„Въпреки че дойдох тъкмо преди началото на шампионата и обстановката е комплицирана, в действителност желая да играя вкъщи, защото опциите за това са малко,“ написа Матадора в Twitter.

„Ще опитам да го направя по допустимо най-хубавия метод – ще се забележим в Мадрид.“

Преди седмица Рафа организира подготовка на тенис корт за пръв път от четири седмици, откакто преди месец бе диагностициран с фрактура на реброто.

Заради тази контузия му се наложи да пропусне един от обичаните си шампионати в Барселона, само че е доста евентуално да го забележим в дейности в испанската столица.

Надал се завърна доста сполучливо от друго дълго неявяване от корта при започване на сезона, като стартира годината с 20 следващи победи и завоюва 21-вия си шампионат от Големия шлем.

Въпреки мощната игра, той зае ясна позиция, че няма да гони първото място в класирането, в случай че това би означавало в допълнение натоварване и по-тежка стратегия, в сравнение с има вяра, че тялото му може да понесе.

Голямата цел пред него е нов успех на Ролан Гарос, където той е 13-кратен първенец. Откритото състезание на Франция започва на 22 май, а преди този момент с изключение на Мадрид му следва и присъединяване на Мастърса в Рим.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР