Рафаел Надал обяви, че няма да играе на Ролан Гарос.

...
Рафаел Надал обяви, че няма да играе на Ролан Гарос.
Коментари Харесай

Надал няма да играе на Ролан Гарос, отказва се догодина

Рафаел Надал разгласи, че няма да играе на Ролан Гарос. 14-кратният първенец в Париж заяви решението си на в академията си. Рафа приказва първо на испански, а по-късно и на британски.

Надал сподели, че повода за отхвърли му е контузията, която той получи по време на. Тогава той получи травма в лявото бедро и от този момент не е играл.

„ След пандемията тялото ми се промени и към този момент не можех да устоявам на тренировките и шампионатите. Не се любувах на това, което се случва. Имаше прекалено много болежка. Затова и би трябвало да си взема отмора. Ще спра. Тялото ми го желае. Не знам какъв брой ще е дълъг този интервал. Може да е месец, може да са два, може да са три. Не си падам по прогнозите. Но знам, че това е вярното нещо “, сподели Рафаел Надал. Той изясни, че би се опитал да е подготвен за „ Дейвис Къп “, само че няма концепция дали това ще се случи.

„ Може би идната година ще бъде последната ми като експерт. Искам да се откажа, като мина през всички шампионати, на които съм се наслаждавал. Ако не спра в този момент, няма да мога да го направя “, добави той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР