Рафаел Надал няма да участва на Мастърса в Монте Карло. 11-кратният

...
Рафаел Надал няма да участва на Мастърса в Монте Карло. 11-кратният
Коментари Харесай

Надал няма да участва и в Монте Карло

Рафаел Надал няма да взе участие на Мастърса в Монте Карло. 11-кратният първенец разгласи самичък новината в обществените мрежи, а тя не идва като някаква сериозна изненада, имайки поради, че разнообразни източници към този момент осведомиха за проблемите в региона на гърба и коремните мускули на Матадора, които даже не му разрешават да извършва сервис на тренировките, tennis.bg.

" Привет на всички! Всички тези моменти са доста тежки за мен от спортна позиция. За страдание, ще би трябвало да ви кажа, че няма да играя на Мастърса в Монте Карло, тъй като моето тяло просто не го разрешава. Работя крепко и поставям оптимални старания, с цел да се състезавам на шампионатите, които са значими за мен, само че истината е, че не съм подготвен да играя към ден сегашен. Нямате концепция какъв брой ми е мъчно да не вземам участие в тези надпревари.

Единственото, което бих могъл да направя, е да приема обстановката и да погледна в близкото бъдеще със същото равнище на неспокойствие, надявайки се, че нещата ще се подобрят. Благодаря ви за поддръжката и ви поисквам всичко най-хубаво! - приключва обявата на 22-кратния " мейджър " притежател. Припомяме ви, че съгласно слуховете проблемите на Матадора не са по никакъв начин несъществени и следва да разберем дали той въобще ще може да вземе присъединяване в някоя от подготвителните съревнования на клей преди Ролан Гарос в неговата последна година в професионалния тенис.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР