Рафаел Надал не откликна на молбата на легендата Джон Макенроу

...
Рафаел Надал не откликна на молбата на легендата Джон Макенроу
Коментари Харесай

Надал към Макенроу: Няма да се събличам

Рафаел Надал не откликна на молбата на легендата Джон Макенроу да съблече фланелката си по образеца на младия американец Франсес Тиафоу, който отпразнува по този метод успеха си над Григор Димитров в Мелбърн.
„ Нямам такова тяло “, отговори Матадора и не пожела да слуша уверенията на Макенроу, че наподобява даже по-добре от младока.
Испанецът без особени старания постави завършек на победния път на Франсес Тиафоу на Аустрелиън оупън – 6:3, 6:4, 6:2. Следващият противник на Надал обаче е още по-опасен – Стефанос Циципас, който взе нов скалп след този на Роджър Федерер. Младият грък се наложи със 7:5, 4:6, 6:4, 7:6 (2) над Роберто Баутиста Агут (Испания).
„ Ще е забавно, чувствам, че играя доста добре и мисля, че мога да направя нещо против него – окуражи се Циципас.
Сензацията при дамите Даниел Колинс също е на полуфинал след ефектен поврат за 2:6, 7:5, 6:1 против Анастасия Павлюченкова (Русия).
„ Чувствам се необичайно, предходната година по това време играех на нискоразреден шампионат “ призна 25-годишната американка. Тя ще спори за място на финала с Петра Квитова (Чехия), която разруши с 6:1, 6:4 последната вяра на домакините Ашли Барти.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР