Рафаел Надал не даде сет и на Фабио Фонини на

...
Рафаел Надал не даде сет и на Фабио Фонини на
Коментари Харесай

Надал прегази и Фонини в Мелбърн

Рафаел Надал не даде сет и на Фабио Фонини на Australian Open - 6:3, 6:4, 6:2. " Матадора " се оправи експресно, оставайки 2 часа и 15 минути на корта.

Отличното показване на Рафа досега му сахранява доста сили за финалния спринт на първия шампионат от Големия шлем за 2021 година.

На четвъртфинала Надал ще играе със Стефанос Циципас.

Срещата през днешния ден мина под диктовката на испанския матадор, който имаше усложнения в първия и най-много във втория сет. Първата част потегли добре за Рафа и той поведе с 3:0, само че позволи пробив за 2:3. След това разумното се случи и съумя да затвори сета.
 Снимка 518591
Източник:

Най-много компликации той имаше във втория сет, когато Фонини поведе с 4:2 с пробив от втората разкрила му се опция. Рафаел Надал реагира незабавно и върна пробива за 3:4, а по-късно изравни при свое подаване макар трите опита на италианеца да удължи компликациите му. След това той осъществя втори следващ пробив, а най-после взе частта за 53 минути.

В третия сет Фонини продължи да прави непредизвикани неточности, а Надал поведе небрежно с 5:1, след което затвори с 6:2.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР