Рафаел Надал, Карлос Алкарас и Арина Сабаленка се оказаха звездите

...
Рафаел Надал, Карлос Алкарас и Арина Сабаленка се оказаха звездите
Коментари Харесай

Надал, Алкарас, Сабаленка – звездите на тениса на финала в Шампионска лига


Рафаел Надал, Карлос Алкарас и Арина Сабаленка се оказаха звездите на тениса, които в събота вечер се любуваха онлайн на финала в Шампионска лига сред „ Реал “ Мадрид и „ Ливърпул “.

Те получиха превъзходна опция, защото дуелът за трофея се организира на „ Стад дьо Франс “ в Париж и то в почивен за двамата испанци дни. В последна сметка те се любуваха на успеха на „ Реал “ с 1:0, която донесе 14-и трофей от шампионата за „ белия балет “.

Надал дойде първи на трибуните като достигането му до тях бе придружено от доста фотоси с почитатели. Той бе в компанията на сестра си и татко си. Алкарас пък бе дружно с треньора си Хуан Карлос Фереро.

Сабаленка реши да се разнообрази с наличие на стадиона след разочароващото отпадане от Камила Джорджи. Така и не стана ясно за кой тим е била беларускинята.

На живо мачът трябваше да гледа и Александър Зверев, само че в последния миг германецът е взел решение да си спести събитието поради забавения с близо 40 минути старт на дуела.

Диего Шварцман бе призовал за билети, само че наподобява не е намерил такива, тъй като не се похвали с наличие на „ Стад дьо Франс “. Двубоят пропусна и неговият противник в четвърти кръг Новак Джокович, който също е почитател на футбола, само че очевидно е предпочел да се концентрира върху своето присъединяване на Ролан Гарос.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР