Рафаел Надал и Новак Джокович постигнаха победи в дебюта си

...
Рафаел Надал и Новак Джокович постигнаха победи в дебюта си
Коментари Харесай

Надал и Джокович поведоха Испания и Сърбия

Рафаел Надал и Новак Джокович реализираха победи в дебюта си на ATP Cup.

В първия си мач за годината международният номер 1 обезпечи успеха на Испания против Грузия. Надал завоюва с 6:3, 7:5 против Николоз Басиашвили и неговият отбор поведе с 2-0. Преди него Роберто Баутиста Агут надви над Александре Метревели с 6:0, 6:0, а испанците взеха и мача на двойки, в който бяха показани от Пабло Кареньо Буста и Фелисиано Лопес. Испания е в група В на шампионата, в която Япония завоюва първия си мач с 3-0 против Уругвай.

This is all class from @RafaelNadal #ESPGEO | #Perth | #ATPCup pic.twitter.com/Xudc2Mojbg
— ATPCup (@ATPCup) January 4, 2020
Джокович завоюва един от най-интересните и оспорвани дуел за деня. Той надви над южноафриканеца Кевин Андерсън след два тайбрека със 7:6(5), 7:6(6). Новак трябваше да постави много старания, с цел да се оправи с някогашния финалист от “Уимбълдън” и US Open, който изигра първия си мач от юли предходната година. Сърбия завоюва срещата с Южна Африка с 3:0. По-рано денем в различен мач от група А Франция се наложи с 2-1 над Чили.

Respect #ATPCup | #Brisbane pic.twitter.com/slsMDgJ5md
— ATPCup (@ATPCup) January 4, 2020
Хърватия също стартира сполучливо шампионата след 3-0 против. Борна Чорич обезпечи успеха след триумф с 7:6(4), 2:6, 6:3 над номер 4 в света Доминик Тийм във втория мач. Срещата бе от група Е, в която Аржентина стартира с победа над Полша с 2-1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР