Рафаел Надал и екипът му нямат поставена дата, на която

...
Рафаел Надал и екипът му нямат поставена дата, на която
Коментари Харесай

Надал призна, че не знае кога ще се завърне


Рафаел Надал и екипът му нямат сложена дата, на която тенисистът да направи завръщането си назад на корта. Това призна Матадора пред медиите по време на визитата си на стадион „ Сантяго Бернабеу “ за футболния мач сред Реал Мадрид и Барселона.

„ Възстановявам се. Случилото се в Австралия беше тежко, тъй че лишава време “ – изясни Рафа.

„ Правя всичко по силите си всеки ден, с цел да мога да се възвръща по най-хубавия метод, само че ще забележим “ – добави още испанецът пред Espanola.

Надал се отдръпна от присъединяване на Мастърс шампионатите в Индиън Уелс и Маями.Така за първи път от 2005 година насам той може да напусне топ 10 на международната класация, като евентуално това може да се случи още след края на BNP Paribas Open.

След претърпяната на Australian Open травма, испанецът разкри, че задачата му е да се завърне на корта точно за Мастърс шампионата в Калифорния, само че към този момент е публично, че няма да се случи.

Мастърсът в Монте Карло по всяка възможност ще бъде първият късмет да забележим Матадора още веднъж в игра, само че това също не е несъмнено.
 nadal bernabeu

Носителят на 22 трофеи от Големия шлем се подразни, откакто в Мадрид беше притиснат от медиите въпреки всичко да каже по кое време още веднъж ще играе:

„ Ако аз самият не знам, по какъв начин мога да ви кажа? Не знам. Ще се върна, когато съм добре. Трябва да сте малко по-търпеливи “.
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Café: Лазаров, Мъри и една алена рокля
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР