Рафаел Надал е спечелил купища трофеи в славната си кариера,

...
Рафаел Надал е спечелил купища трофеи в славната си кариера,
Коментари Харесай

Дълго чаканият ден дойде: Рафаел Надал стана баща


Рафаел Надал е спечелил купища титли в славната си кариера, само че днешният ден сигурно е измежду най-паметните в живота му. Испанското издание Marca оповестява, че брачната половинка на Матадора – Мария Перейо, го е дарила със наследник, който ще носи името на татко си. Перейо е родила в частна клиника в Майорка, като Надал е бил до нея от самото начало.

Малко след Уимбълдън рекордьорът по трофеи от Големия шлем разкри, че слуховете за бременността на брачната половинка му са правилни и двамата ще станат родители след няколко месеца. След US Open и Laver Cup Надал съобщи, че неубедителното му показване на корта значително се дължи на обстоятелството, че е съсредоточен най-много върху подготовката за раждането на детето си.

„ В момента има доста по-важни неща от тениса, които изискват моето внимание “ – безапелационен бе испанецът след загубата си от Франсис Тиафо на осминафинала на Откритото състезание на Съединени американски щати.

До през днешния ден Надал бе единственият представител на „ Голямата тройка “, който към момента не е станал татко. Роджър Федерер има четири деца – Майла, Шарлийн, Лео и Лени, до момента в който Новак Джокович има две – Стефан и Тара.

Матадора ще бъде неразделно до брачната половинка и сина си през идващите няколко седмици, след което ще се завърне на корта за последните два шампионата за годината – Мастърса в Париж (31 октомври – 6 ноември) и Финалите в Торино (13-20 ноември).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР