Рафаел Надал е потвърдил участието си на предстоящия Мастърс турнир

...
Рафаел Надал е потвърдил участието си на предстоящия Мастърс турнир
Коментари Харесай

Рафаел Надал потвърди участието си в Индиън Уелс


Рафаел Надал е удостоверил присъединяване си на идния Мастърс шампионат в Индиън Уелс. Новината бе оповестена на страниците на конкуренцията в обществените мрежи. Турнирът в Калифорния ще се организира от 10 до 20 март.

След триумфа си на Australian Open испанецът разкри, че идващите два шампионата в графика му са тези в Акапулко и Индиън Уелс, само че Мастърс конкуренцията е приоритет за него. Световният №5 към момента не е решил дали ще играе в Мексико, като показа, че това ще зависи от метода, по който ще се усеща в седмиците след Откритото състезание на Австралия.

„Феновете в Индиън Уелс са страхотни и в действителност схващат тениса. Тази атмосфера ме кара да се усещам по специфичен метод при всяко мое присъединяване в шампионата. Завръщането ми този сезон ще бъде още по-специално, откакто пропуснах шампионата през октомври. Ще се забележим скоро в парадайса на тениса (и голфа) – Индиън Уелс“ – гласи изказването на рекордьора по трофеи от Големия шлем.

Надал е троент първенец на шампионата в Индиън Уелс, само че последният му трофей датира от преди съвсем десетилетие. През 2013 година испанецът игра против Хуан Мартин Дел Потро в заключителния конфликт, като надви с 4-6, 6-3, 6-4. При последното си досега присъединяване през 2019 година Надал доближи до полуфинал, където загуби служебно от Роджър Федерер, защото не излезе на корта поради контузия.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР