Рафаел Надал е готов за здрава битка срещу сърбина Новак

...
Рафаел Надал е готов за здрава битка срещу сърбина Новак
Коментари Харесай

Надал: Джокович е голямо предизвикателство, но ще се боря с всички сили

Рафаел Надал е подготвен за здрава борба против сърбина Новак Джокович на четвъртфиналите на откритото състезание по тенис на Франция, само че самият испанец знае, че сърбинът ще бъде безапелационен любимец за успеха. Той акцентира, че всеки дуел може да бъде финален в кариерата му в Париж и поради това играе на максимума на силите си.

Запитан какво би трябвало да направи, с цел да завоюва дуела с Джокович, Надал отвърна: "Не мога да кажа на 100 %, тъй като скоро не сме се срещали. За последно това се случи предходната година на същия корт. За противник от неговия сан е мъчно да намериш съответна подготовка и съм наясно, че този мач е огромно предизвикателство за мен. Джокович играе със самочувствие и аз знам в какво състояние съм, само че ще се боря за победа с всички сили ".

Напоследък Надал е затрудняван от хронична травма в стъпалото и поради това испанецът направи няколко по-слаби мача както на този шампионат, по този начин и на миналите в Рим и Мадрид.

"Не мога да се окайвам, когато съм стигнал до четвъртфиналите на Ролан Гарос. Преди две седмици и половина не знаех дали въобще ще вземам участие, а в този момент излизам на корта с възприятието, че всеки мач може да бъде финален за мен във Франция. Затова се пробвам да им се любувам и да давам всичко от себе си ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР