Рафаел Надал безспорно вече е записал името си в историята

...
Рафаел Надал безспорно вече е записал името си в историята
Коментари Харесай

Рафаел Надал се отказа и от Rolex Monte-Carlo Masters - какво следва оттук нататък

Рафаел Надал несъмнено към този момент е записал името си в историята на тениса, само че почитателите на колоритния испанец чакат той да продължи да играе най-малко още известно време.
 Рафа Надал и отдръпването му от Indian Wells, което повдигна доста въпроси
Какво се случва с Рафа Надал

Идва ли краят за испанеца на корта

Е, последната година не е по никакъв начин лека за Надал, тъй като поради травма той съвсем не е играл. Направи опит за завръщане при започване на тази година, само че той се оказа много несполучлив.

Последва отвод от няколко шампионата, като всички си мислеха, или по-скоро се надяваха, че Рафа Надал ще се завърне с цялостна мощ за началото на сезона на клей. Защото знаем, че на тази настилка той е в действителност добър.

Бе дадена поръчка, че Надал ще участва в Rolex Monte-Carlo Masters, където през годините е спечелил цели 11 трофея. Но и това няма да се случи. 37-годишният испански тенисист се отхвърли от присъединяване в шампионата в Монте Карло.

Това разгласи самият той в профила си в Instagram. " Тялото ми просто не ми разрешава ", написа Рафа Надал към поста. Тенисистът споделя, че травмата не му разрешава да играе, макар че всеки ден дава всичко от себе си, с цел да е във форма.
анкета
Колко ще се задържи Григор Димитров в топ 10?
Дълго, в този момент е яхнал вълната Няма да е доста, конкуренцията е огромна Докато не си хване отново гадже
Дълго, в този момент е яхнал вълната

Няма да е доста, конкуренцията е огромна

Докато не си хване отново гадже

" Нямате визия какъв брой мъчно е за мен да не мога да играя на тези шампионати ", добавя още Надал. Той приключва поста си с думите, че няма какво да направи, с изключение на да одобри обстоятелствата и да се надява, че в бъдеще ще може още веднъж да се завърне на корта.
 Арина Сабаленка след гибелта на Константин Колцов - първа обява и ще я забележим ли на Porsche Tennis Grand Prix
След гибелта на някогашния ѝ - какво следва за Арина Сабаленка

Ето защо се приготвя тенисистката

Следващите шампионати, в които Рафа Надал е декларирал присъединяване, са Barcelona Open (стартира на 15 април), шампионатите в Мадрид и Рим (от сериите Masters 1000) и, несъмнено, Roland-Garros, който започва в края на месец май, написа Tennis Majors. Остава да разберем дали Надал ще бъде в кондиция да се включи в някои от тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР