Рафаел бе привлечен за корпорацията като студент и годишния му

...
Рафаел бе привлечен за корпорацията като студент и годишния му
Коментари Харесай

Синът на Корнелия Нинова със заплата от 70 000 долара годишно

Рафаел бе притеглен за корпорацията като студент и годишния му приход е над 70 хиляди $. Той работи като анализатор в един от най-престижните офиси на банката — в Ню Йорк, Манхатън.

Въпреки че заплатата му наподобява скромна на фона на 125-те хиляди, които печелят неговите сътрудници, Рафаел не се смущава. Той е на по-ниска позиция, а също така още като студент е притеглен от огромните лъвове и занапред ще се развива.

Синът на Нинова има опит като управител по ръководство на риска в „ Бъркли инвестмънт груп”, още до момента в който учи в влиятелния „ Бъркли”. Стажът му в „ Голдман Сакс” преди две години обаче го изстрелва на върха, написа "Телеграф ".

Младият математик безусловно е пернат от корпоративните лъвове в „ Голдман Сакс”, откакто отишъл за три месеца да попива опит в банката.
Но не къде да е, а в един от най-желаните офиси — в ню Йорк.

От година и пет месеца наследникът на Нинова работи там и към този момент има връзки с разнообразни клиенти на компанията. Заради познанията си по британски, съветски и даже арабски, Рафаел е един от най-добре разрастващите се млади експерти в компанията.

Нинова не крие, че се гордее със сина си, а също така много топло разяснява другарството му с наследника на Цецка Цачева — Румен. Въпреки че майките на двамата са политически съперници, те са положителни другари от ученическите години и по традиция обират всички златни и сребърни медали в интернационалните олимпиади.

Това изпрати и двамата в Съединени американски щати в елитни университети, само че към този момент единствено синът на Нинова съумява да катери корпоративната стълбица. Наследникът на Цацеча-Румен, към момента следва в Разузнавателна служба на Турция.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР