Рафа Мир изведе Севиля напред през първото полувреме и Люис

...
Рафа Мир изведе Севиля напред през първото полувреме и Люис
Коментари Харесай

Гуардиола остана впечатлен от свой играч

Рафа Мир изведе Севиля напред през първото полувреме и Люис изравни нещата на стадион " Етихад " тъкмо след почивката, вкарвайки удар, откакто бе пуснат от Хулиан Алварес. Гуардиола пусна Люис в отсъствието на контузения британски национал Кайл Уокър и младежът се възползва оптимално от опцията, като даже завоюва овациите на почитателите на домакините, когато беше сменен. Испанският стратег беше разчувствуван от представянето му и го счита за специфичен гений.

" Какъв гол. Той е приказен състезател, толкоз образован. Той схваща всичко. Направи приказен гол и игра в действителност добре. Ние не даваме дарове, тъй като той е почитател на Ман Сити или от академията. Виждали сме го от първия ден на предсезонната подготовка. Този човек има нещо особено ", сподели Гуардиола пред BT Sport след мача.

Люис стана най-младият състезател в историята на Шампионската лига, който вкарва при дебюта си, счупвайки върха, подложен от Карим Бензема през 2005 година Играчът на Ман Сити сложи новия връх на 17 години и 346 дни, до момента в който носителят на Златната топка за 2022 година беше на 17 години и 352 дни, когато вкара за Лион.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР