Радващи се индийски тълпи приветстват отбора на Пакистан преди Световното първенство по крикет на ICC

...
Отборът на Пакистан по крикет беше посрещнат с горещи аплодисменти
Коментари Харесай

Отборът на Пакистан по крикет беше посрещнат с горещи аплодисменти и бурни възгласи от стотици индийски фенове при пристигането си преди Световното първенство по крикет на ICC 2023, което започва на октомври 5.

Контингентът кацна на международното летище Раджив Ганди в южния индийски град Хайдерабад късно в сряда и беше посрещнат шумно от местни фенове, които се бяха наредили, за да зърнат звездите на крикета от другата страна на границата.

Продължете да четете

списък от 3 елемента Световно първенство по крикет 2023 г., обяснено в карта и диаграмиICC Световно първенство по крикет 2023 г.: Отбори, билети, парични награди, Индия срещу Пакистан Кой влиза, кой излиза: Поглед към отборите за Световната купа по крикеткрай на списъка

Видеоклипове, публикувани от Pakistan Cricket Board (PCB) в X, бивш Twitter, показват фенове, които правят снимки с телефоните си и крещят имената на пакистански играчи, за да привлекат вниманието им, докато отборът минава покрай тях в терминала.

По-големи тълпи очакваха играчите пред терминала и по пътя им на излизане от летището.

Те издадоха шумни аплодисменти за капитана на Пакистан и звездата Бабар Азам, когато той се усмихна и помаха в отговор, докато се качваше в автобуса на отбора.

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР