“Радваме се да ви информираме, че от тази година конкурса

...
“Радваме се да ви информираме, че от тази година конкурса
Коментари Харесай

Френският продуцент Гаел Санчес официално взе лиценза за Мис България

“Радваме се да ви осведомяваме, че от тази година състезанието " Мис България " ще бъде проведен и продуциран от Г-н Гаел Бонел Санчез. Той е предприемач, продуцент, сътрудник и Мениджър бизнес развиване в Nu Boyana Film Studios. ” Обявиха от формалната страница на " Мис България " в обществените мрежи. 

Гаел Бонел Санчез има намерение да върне благородството на националния конкурс за хубост „ Мис България “.  Той желае да му придаде имидж, който да съчетава авторитет, искра, традиция и убеденост.

„ Това, което желая на първо място, е да защитя фантазията на младите девойки. А това значи да им предложа цялостна честност за този конкурс: победителките няма да бъдат авансово определени и няма значение какво ще ми оферират в подмяна. Този конкурс не ми е необходим с цел да спечелвам пари. Искам обаче да го употребявам, с цел да предам някои изгубени полезности " - сподели предприемачът.

Гаел Бонел Санчез би желал да даде ново определение на кодовете за хубост, като напомня, че естествеността постоянно би трябвало да има преимущество.

„ Козметичната хирургия не би трябвало да бъде мода, тъй като по формулировка тя би трябвало да бъде възстановяваща и да отстранява избрани комплекси, с цел да акцентира хармонична и естествена физика. В нашето общество е тъкмо противоположното. Имам усещането, че интервенцията става неестетична и че има ескалация към установяване на момичето, което ще има най-забележимата хирургична интервенция. Тази наклонност се подхранва от ексцесиите на обществените мрежи. Напомням ви, че прекомерно многото е зложелател на положителното. "

Гаел Бонел Санчез е работил в предишното в Endemol, една от най-големите аудиовизуални продукции в света (собственик на състезанието „ Мис Франция “).  След това той затвърждава качествата си на предприемач посредством основаването на разнообразни новаторски марки. Понастоящем той е отпред на бизнес развиването на едно от най-големите кино студия в света (Nu Boyana Film Studios). Новият управител и сътрудник на " Мис България " наподобява разполага с всички нужни качества, с цел да укрепи престижа на този народен конкурс и да му придаде холивудски имидж.

„ Бих желал да основа връзка сред Холивуд и този конкурс. Няколко улики за това какво биха могли да завоюват определените за Мис България? Освен опцията да съставляват България и нейните обичаи, да стават лица на огромни марки, да получават финансови хонорари и дарове с висока стойност, за какво да не предложим на победителките на състезанието и на няколко подгласнички уроци по актьорско майсторство и роля в холивудски филм! Иска ми се естественото да бъде възнаградено по най-красивия метод.  Искам тази фантазия за Пепеляшка 2.0 да бъде налична за всички български девойки, без значение дали са от най-малкото село или от огромните градове. Ние ще пътуваме из цяла България,за да открием бъдещата Мис България 2024. Финалната гала ще се организира през септември, в нашите студия в киното, измежду декори фантазии, които са били домакини на най-големите ни блокбастъри. Засега няма да дава повече информация, с цел да оставя магията да работи. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР