Радваме се, че тази среща се провежда преди насрочване на

...
Радваме се, че тази среща се провежда преди насрочване на
Коментари Харесай

Донка Михайлова: Ще положим всички усилия, за да защитим здравето на хората по време на изборите

Радваме се, че тази намира се организира преди насрочване на датата за изборите. Ние се тревожим най-много за скупчването на доста хора по време на изборния развой. Първият подобен миг е приемането на изборните протоколи. Ние считаме, че това може да бъде контролирано. Това сподели Донка Михайлова, кмет на община Троян, по време на срещата сред президента и членове на НСОРБ.

Михайлова посочи като най-голяма компликация предаването на изборните резултати: „ Нас ни тревожи най-вече предаването на изборните резултати. На последните избори имаше доста неприятни произшествия. На процедура откакто комисиите минат през общината ние насочваме комисиите към общи рейсове, с които те пътуват. Според нас тук би трябвало да бъде основана една друга организация, която да зашити членовете на СИК. “

Проблем съгласно нея ще бъдат огромните секции: „ В дребни пространства се струпват доста хора “. Най- сериозната паника е обезпечаването на равно право на глас на всички карантинирани. “ Относно организирането на гласуването в лечебните заведения тя зави, че към този момент има добре проведен развой за гласоподаване в лечебни заведения.

Сериозен проблем е наминаването на членове на секционни гласоподаватели комисии. Според Михайлова би трябвало да се сътвори спомагателна мотивация за извлеченото на членове на СИК в Коронавирус отделения.

Предизвикателство ще бъдат карантинирани и болните с леки признаци от COVID-19, съобщи Михайлова. Според нея обаче това не допуска елементарно образуване на осъществяване на гласуването за тези хора.

Тя приключи като сподели, че ще бъдат положени всички старания, с цел да се отбрани здравето на хората и да се провежда един почтен избирателен развой, само че въпросителните към този миг са доста.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР